tirsdag, december 22, 2009

Hvordan blev vi til?

I Allâhs Navn, Den Nådige Den Barmhjertige,

”Husker mennesket ikke, at vi skabte det tidligere, da det ikke var noget?” {Surâh Mariam, vers 67}

Vi har alle på et tidspunkt spurgt os selv, „hvor er jeg kommet fra og hvordan?“ Enhver af os har ønsket at få svar på denne spørgsmål, og mange har ledt for at få svar på denne spørgsmål. Sandelig så er tegnene klart og svarene der, også for de oprigtig søgende mennesker, men de fleste har forkastet beviserne el. pga. uvidenhed valgt ikke at tro på dem..

”… forkastede dem (Hans tegn) med urette og (falsk) stolthed, medens deres sjæle var overbevist derom.” {Surâh al-Naml, vers 14}

Enhver ved med sin sunde fornuft, at det ikke har skabt sig selv ej heller er et uafhængigt menneke.
Et eksempel: Hvis vi var et uafhængigt menneske havde vi alle valgt at leve som den glædeste, lykkeligste og rigeste menneske, men nej.. Nogen er Herre over dette system. Hvem er os har ikke i en krise situation rækt sine hænder op el. inderst håbet på en mirakel fra Gud der kunne hjælpe os ud af den hårde situation. Konklusionen er den at vi er afhængige af en Skaber, en Skaber og opretholder der kan være med os i glæde og ikke glæde stunde..

Vi må erkende, at vi heller ikke er herre over os selv, ej heller så frie som mange går rundt og bilder sig selv ind. Hvordan det? Hvis vi var herrer over os selv, ville vi vælge og leve evigt og aldrig dø. Som tidligere nævnt, leve tusind gange bedre end et konge og aldrig gå igennem noget som sårer os, el. på nogen måder gør os triste – men er vi det?

Er vi så frie som vi bilder os ind i? Faktum er, at vi bevist bilder os ind i mange ting, såsom at vi selv er herre over de valg vi foretager og er en robin hood hver på sin måde. Men efter en gennemtænkning vil vi alle nå frem til et og samme svar.. Nemlig at vi intet betyder uden en Gud vi inderst alle ved findes, en Gud der kan hjælpe os, vejlede os og være med os når vi behøver at føle os trygge.

Hvem har valgt, at sæden skulle produceres i mandens krop, ligesom ægget hos kvindens krop ikke bevidst er formet gennem hendens vilje og kontrol.. Sandelig det er der kun et svar hertil.. Og det er, at Allâh må være Skaberen.

”Vi har skabt jer, hvorfor tror I ikke? Fortæl Mig (om) menneskets sæd, som I udgyder? Har I skabt det (som bliver til et perfekt menneske?) Eller er det Os, der er Skaberen?” {Surâh al-Waqiah, vers 57-59}

Fra bogen: Til forstandige mennesker, af Harun Yahya - bare redegeret.

Ingen kommentarer: